Back to the top

backline service

Muzikanten leven voor hun publiek. Op het podium willen ze zich 100% smijten en hun fans een onvergetelijk moment bezorgen. Een moment dat hen nog lang zal bij blijven.

Een goed optreden wordt echter niet alleen gegarandeerd door een fantastisch artiest. Achter de schermen dient er van alles te gebeuren om het optreden naar een hoger niveau te tillen. Terwijl de artiesten de ziel uit hun lijf spelen, willen ze zich niet moeten bekommeren om al die praktische beslommeringen.

Ze verwachten dat de instrumenten op hun juiste plaats staan. Ze verwachten dat ze de gitaar die ze nodig hebben op het juiste moment krijgen aangereikt. En als er zich tijdens het optreden een onverwacht technisch probleem voordoet met een instrument, moeten ze kunnen rekenen op iemand die achter het podium staat. Iemand die hun snel en efficiënt bijstaat met het oplossen van het probleem.

 

JM backline maakt het de artiest mogelijk zich volledig te kunnen focussen op hun optreden. Toekomen op de set, instrumenten nemen, en de show kan beginnen.

 

Sinds 2014 is JM backline een gevestigde waarde in artiestenland. Met een klein, maar zeer betrouwbaar en flexibel team, slagen we erin vele muzikanten bij te staan tijdens hun shows. We vervoeren hun materiaal, zorgen voor opslag, en stellen alles op op het podium.

Loopt er toch nog iets mis tijdens de show, een gesprongen snaar, problemen met de micro, kabel problemen, …. dan staan we paraat om de artiest bij te staan zodat hij of zij zich kan blijven concentreren op hun enthousiast publiek.